VALTUUTETUTKO PANTTAAVAT TIETOJAAN - UUTISANKKA

 

Keski-Uusimaa uutisoi 24.3.2005, suurena uutisena, että yli puolet Järvenpään poliitikoista on ilman yhteystietoja nettisivuilla.  Seuraavalla uutisella:

 

”Järvenpääläisten äänestäjien on vaikea tavoittaa valtuutettujaan, vaikka valtuustokausi on jo hyvässä vauhdissa. 51 valtuutetusta 29, eli yli puolet, esiintyy Järvenpään internet-sivuilla pelkkänä nimenä ilman mitään yhteystietoja. Kuntalainen jää miettimään, miten heihin saa yhteyden. Puhelinluettelostakaan ei ole tänä vuonna tavalliseen tapaan nopeaa apua. Siellä ei ole erillistä luetteloa kaupunginvaltuutetuista ja heidän yhteystiedoistaan, koska se painettiin ennen kuin valtuuston kokoonpano oli selvinnyt.”

 

Kirjoitin Keski-Uusimaan toimittaja Heikki Santavuorelle vastineena seuraavan sähköpostin:

 

”On hienoa, että Keski-Uusimaa seuraa valtuutettujen toiminta ja tekoja tarkasti. Nyt kuitenkin tämän aamun uutinen haukkui väärä puuta tietojen panttaa­misesta. Minä ainakin olen palauttanut yhteystietoni takaisin jo aikoja sitten ja olen antanut luvan julkaista siinä kaikki tiedot kotisivujani myöten. Olen myös henkilö­kohtaisesti muistut­tanut hallintojohtaja Komosta siitä, että tiedot pitäisi laittaa nettiin. Luulen myös, että suurin osa muistakin Järvenpään valtuutetuista joiden tiedot puuttuvat ovat palauttaneet yhteystietonsa. Vika on minusta Järvenpään kaupungin saamat­tomuudessa päivittää tietoja nettiin. Turhaan jäädään odottelemaan koko pakettia. Muutenkin Järvenpään kaupungin sivujen päivitys ontuu eikä vastaa tämän päivän vaatimuksia."

 

Hannu Siltala

Piirukuja 2

sopimussihteeri, kasv.tiet.kand

04440 Järvenpää

p.040 - 5796306

paavo.siltala@kolumbus.fi, hannu.siltala@rautl.fi

http://www.hannusiltala.com/

kaupunginvaltuutettu, sivistyslautakunnan ja

yhdyskuntasuunnitteluvaliokunnan jäsen /Vasemmistoliitto

Järvenpää